Kurser i Kermik

 Keramik er det hotteste indenfor den kreative verden i dag og er genopstået som mange nye yndlingshobby. Alle kan lave keramik, om du er 5 eller 95 årig, om du har prøvet det før eller er nybegynder.  Alt der skal til er mod til at kaste sig ud i at prøve noget der er sjovt og givende og kan bruges bagefter 

Hvad kan du forvente på keramik kursus

# at lære pladeteknikken   - f.eks kopper, skåle, juletræ, o.fl

# at lære pølseteknikken   -  f.eks en høj vase eller en skjule, ja eller en skål

# at lære modeleringsteknikken   - f.eks en sjov figur

# at lære at lave gipsform   - f.eks design af din egen kop som du kan producere flere af 

# at lære at  støbe -  i gipsform  f. eks. kop, vase, skåler, eller i forskellige julefigureform 

# at lære teknikken at glasuere dine ting;  f.eks dyppe din kop i glasur, sprøjte på din vase eller pensilmale din figur 

Hvor lang er en kursus 

Hvert kursusmodul er 4 mødegange hvor teknikkerne gennemgåes og udarbejdes og efter endt modul har du muligheden for at arbejde i åbent workshop i valgte weekender. Hvis du vil kan du forsætte helt frem til jul, men du betaler kun for en måned at gangen. 

Hvad er prisen og hvad indebær den....

Pris: 650 kr for en måned + forbrug af materile (ler/glasur) som afregnes efter hver mødegang. Brænding (forglødning og glaseringsbrænding) er inkluderet i prisen samt kaffe/the (ved brænding af meget store ting kan der kræves ekstra betaling).  

Keramik kurser hos House Of Fun er ekslusiv kursus, hvor der er lagt vægt på den enkelte elev, hvor der kun er plads til 5 personer at gangen. 

Det Vi forventer af dig, er at du gerne vil lære at arbejde med ler og at udfordring er noget du kan lide.....at intet er for smalt og du er ikke bange for at lave noget stort.

Det du kan forvene af os er at du lærer alle teknikkerner at kende, at du kommer til med at lave mange fine ting, små som store, som du bliver stolt af og at du kommer til med at have det meget sjovt.

Workshop / åbnet værksted i valgte weekender er en aftale mellem kursusister og underviser.