Kurser i Kermik

 Keramik er det hotteste indenfor den kreative verden i dag og er genopstået som mange nye yndlingshobby. Alle kan lave keramik, om du er 5 eller 85 årig, om du har prøvet det før eller er nybegynder.  Alt der skal til er mod til at kaste sig ud i at prøve noget der er sjovt og givende og muligvis kan bruges bagefter 

Hvad kan du forvente på keramik kursus

# at lære pladeteknikken   - kopper, skåle, juletræ, o.fl

# at lære pølseteknikken   -  vase eller en skjule, ja eller en skål

# at lære modelleringsteknikken   - krop eller en  sjov figur

# at lære at lave gipsform   - design af din egen kop, krus eller skål

# at lære at  støbe -  i dit eget form: kop, vase, skål

# at lære at dreje - øve grundgrebene, skål, vase , kop

# at lære at glasere dit keramik;  - dyppeglasur, sprøjteglasur,  pensilglasur 

Teknikkerner er valgfrit, du behøves ikke at prøve dem alle 

 

Hvor lang er en kursus

Hvert kursusmodul er 12 mødegange, i alt 40 lektioner. Vi mødes hver tirsdag kl.18.00 - 21 i Skovlunde (linje C fra hovedbanegården og Flintholm og 5 min gang til os) 

Hvad er prisen og hvad indebær den....

Pris: 2500 + forbrug af materiale (ler/glasur) som afregnes efter hver mødegang (100-120 kr/kg ler) Brænding (forglødning og glaserings brænding) er inkluderet i materialeprisen samt kaffe/the (ved brænding af meget store ting kan der kræves ekstra betaling).  

Keramikkurser hos Keramikkælderen er eksklusiv kursus, hvor der er lagt vægt på den enkelte elev, der er plads til 14 personer. 

Det vi forventer af dig, er at du gerne vil lære at arbejde med ler og at udfordring er noget du kan lide.....at intet er for smalt og du er ikke bange for at lave noget stort.

Det du kan forvente af os er at du lærer alle teknikkerner at kende, at du kommer til med at lave mange fine ting, små som store, som du bliver stolt af og at du kommer til med at have det meget sjovt.

                    

WeekendKeramikKursus for alle

 1.mødegang  kl. 9.00 - 15.00,  2.mødegang kl. 9-12,30, i alt 11 lektioner. 

Pris: 1100 kr. ekskl. materiale som afregnes individuelt (100-120kr/kg ler + glasur og brændinger)

Første gang vi mødes  slipper vi kreativiteten løs, hvor du får lov til at skabe figurer, skål eller noget helt andet. Udgangspunktet er formgivning af leret med plade- og pølseteknikken.  Derefter bliver keramikken forglødet og ved 2.mødegang skal keramikken glaseres.

vi arbejder med stentøjsler hvor du kan vælge at glasere men dyppemetoden eller pensilglasere.