Kurser i Kermik

 Keramik er det hotteste indenfor den kreative verden i dag og er genopstået som mange nye yndlingshobby. Alle kan lave keramik, om du er 5 eller 95 årig, om du har prøvet det før eller er nybegynder.  Alt der skal til er mod til at kaste sig ud i at prøve noget der er sjovt og givende og muligvis kan bruges bagefter 

Hvad kan du forvente på keramik kursus

# at lære pladeteknikken   - kopper, skåle, juletræ, o.fl

# at lære pølseteknikken   -  vase eller en skjule, ja eller en skål

# at lære modeleringsteknikken   - krop eller en  sjov figur

# at lære at lave gipsform   - design af din egen kop, krus eller skål

# at lære at  støbe -  i dit eget form: kop, vase, skål

# at lære at dreje - øve grundgrebene, skål, vase  

# at lære at glasuere dit keramik;  - dyppeglasur, sprøjteglasur,  pensilglasur 

 

Hvor lang er en kursus 

Hvert kursusmodul er 4 mødegange hvor teknikkerne gennemgåes og udarbejdes og efter endt modul har du muligheden for at arbejde i åbent workshop i valgte weekender. Du kan vælge en, to, tre eller fire måneder.

Hvad er prisen og hvad indebær den....

Pris: 650 kr for en måned + forbrug af materile (ler/glasur) som afregnes efter hver mødegang. Brænding (forglødning og glaseringsbrænding) er inkluderet i prisen samt kaffe/the (ved brænding af meget store ting kan der kræves ekstra betaling).  Du kan også købe to eller tre måeder på en gang, det udløser rabat

To måneder: 1200 kr,       Tre måneder: 1750 kr,       Fire måneder: 2000 kr. 

Ved køb af mere en en måned skal underviser kontaktes for betaling. 

Keramik kurser hos House Of Fun er ekslusiv kursus, hvor der er lagt vægt på den enkelte elev, hvor der kun er plads til 5 personer at gangen. 

Det Vi forventer af dig, er at du gerne vil lære at arbejde med ler og at udfordring er noget du kan lide.....at intet er for smalt og du er ikke bange for at lave noget stort.

Det du kan forvene af os er at du lærer alle teknikkerner at kende, at du kommer til med at lave mange fine ting, små som store, som du bliver stolt af og at du kommer til med at have det meget sjovt.

Workshop / åbnet værksted i valgte weekender er en aftale mellem kursusister og underviser.