Kurser i Kermik

 Keramik er det hotteste indenfor den kreative verden i dag og er genopstået som mange nye yndlingshobby. Alle kan lave keramik, om du er 5 eller 95 årig, om du har prøvet det før eller er nybegynder.  Alt der skal til er mod til at kaste sig ud i at prøve noget der er sjovt og givende og muligvis kan bruges bagefter 

Hvad kan du forvente på keramik kursus

# at lære pladeteknikken   - kopper, skåle, juletræ, o.fl

# at lære pølseteknikken   -  vase eller en skjule, ja eller en skål

# at lære modeleringsteknikken   - krop eller en  sjov figur

# at lære at lave gipsform   - design af din egen kop, krus eller skål

# at lære at  støbe -  i dit eget form: kop, vase, skål

# at lære at dreje - øve grundgrebene, skål, vase , kop

# at lære at glasere dit keramik;  - dyppeglasur, sprøjteglasur,  pensilglasur 

 

Hvor lang er en kursus

Hvert kursusmodul er 12 mødegange, i alt 40 lektioner. Vi mødes hver tirsdag kl.18 - 20.30 i Skovlunde (linje C fra hovedbanegården og Flintholm og 600m til os) 

Der vil være mulighed for at arbejde i åben workshop i valgte weekender som aftales med deltagere. 

Hvad er prisen og hvad indebær den....

Pris: 1795 kr  + forbrug af materiale (ler/glasur) som afregnes efter hver mødegang. Brænding (forglødning og glaseringsbrænding) er inkluderet i materialeprisen samt kaffe/the (ved brænding af meget store ting kan der kræves ekstra betaling).  

Keramik kurser hos House Of Fun er eksklusiv kursus, hvor der er lagt vægt på den enkelte elev, hvor der kun er plads til 8 personer. 

Det vi forventer af dig, er at du gerne vil lære at arbejde med ler og at udfordring er noget du kan lide.....at intet er for smalt og du er ikke bange for at lave noget stort.

Det du kan forvente af os er at du lærer alle teknikkerner at kende, at du kommer til med at lave mange fine ting, små som store, som du bliver stolt af og at du kommer til med at have det meget sjovt.

Workshop / åbnet værksted i valgte weekender er en aftale mellem kursister og underviser. 

                    

Forældre/barn keramikkursus

Kursus hvor barnet er i fokus 

Vi mødes 2 gange, første slipper vi kreativiteten løs, hvor barnet får lov til at skabe figurer, skål eller noget helt andet.  Derefter bliver keramikken forglødet og  mødegang nr.2 skal keramikken glaseres. Barnet får pencilglasur og forældre kan vælge imellem dyppeglasur eller pencilglasur. 

Kursen er kort hvor børns koncentration er ikke til mange times arbejde og meningen er at det skal være sjovt for barnet at lege med ler. 

Pris for en voksen og et barn er 350 kr. I prisen er materiale samt brænding og glasur (der er begrænsing på hvor meget ler/store ting  kan laves)

 

Mal på Julekeramik

Hvor barnet og julen er i fokus. Vi bruger 2 time med julemusic, julesmåkager og maler på formstøbt julemand, engel eller Rudolf med smukke akryl julefarve som betyder at du kan tage dit keramik med hjem den samme dag.  

pris for en voksen og et barn er 150 kr + materiale