Om OS

Det startede alt for lang tid siden i Island hvor en lille pige på 8 år fik fingrene i ler på en drejeskive hvor hun skulle prøve at lave noget. Det blev til et trold men pigen var helt solgt. Når hun så senere blev hun introduceret til formstøbt keramik (bisque) blev hun igen helt solgt og fremtiden, ja den var lige som lagt i den kreative side.  Det var i sig selv ikke så mærkeligt  at interesserne blev som de blev, hvor hun kom fra meget kreativ famillie hvor der blev malet, lavet keramik, strikket og lavet al verdens kreativ hobbyting. 

Der er mange år siden og den unge pige kom på mange kurser og workshop og lavede mange ting af keramik som blev givet væk. 

Det er mig Berglind Levisdottir, sygeplejerske til dagligt og kreativ person på fuld tid.

i 2002 flyttede jeg fra Island til Denmark og selvfølgelige forventede jeg at kunne forsætte med at male på keramik og lave keramik men det var ikke så meget af i Denmark dengang. Derfor i 2008 åbnede jeg min kreativ forretning House Of Fun i Horsens, hvor jeg inviterede alle til at prøve kræfter med bisque samt keramik og samme år smykkedesign. 

Men det var ikke nok for den kreativ hjerne så i 2008 tog jeg afsted til England for at lære det nyeste teknik indenfor Smykkedesign: Art Clay Silver. 

5 dages intensiv kursus blev det til, hvordan jeg lært alt om produkterne, om design af egne smykker og hvordan man underviser andre i teknikken. Resultatet var:  professional undervisningsbevis fra MetalClay.uk og er jeg en af meget få, hvis ikke en af to der har taget denne underviserkursus i England og kan derfor kalde mig professionel/certificerret underviser i teknikken

Siden 2008 har jeg afholdt mange Smykkedesingerkurser i min egen forretning House Of Fun, hos private og igennem AOF i hele Denmark, samt at jeg designer smykker, dog mest efter bestilling

For keramikket at sige så har jeg været på utrolige mange kurser i Island og i Danmark, f.eks moduleringskursus, drejekursus, rakukursus o.fl. 

I mit lille atelier afholder jeg keramik kurser en gang om ugen, hvor du  kan læger de fleste keramikse tekinkker at kende samt at glasere. 

Kursuset  kræver ingen kendskab til keramik, du skal kun have interssen for at lave noget kreativt og have glæde at det at være sammen med andre menneker med samme interesse.